Меню
За никого не е тайна, че социалните мрежи се развиват непрекъснато.
Ето и някои съвети, които ще направят социалните мрежи по-приятно място през 2020 година:
1
Influencer marketing да стане по-искрен.
Инфлуеинсърите са много ефективни за привличане на последователи за даден бизнес. Обаче много от тях злоупотребяват с това. За да изградят по-голямо доверие сред последователите си, те трябва да селектират брандовете, които рекламират. Хората в социалните мрежи са много чувствителни към фалш и некоректна информация.
2
Фирмите да комуникират с последователите си на по-достъпен език.
С толкова голямо количество съобщения, реклами и информация е много лесно да изгубиш интереса на своите последователи. Говори с тях на по-познат за тях език. Не бъди твърде сериозен или формален, изполвай по-малко термини и чуждици.
3
Социалните мрежи да станат част от работата на всеки служител.
Отдавна минаха времената, когато използването на социалните мрежи е ставало само в обедните почивки. В съвремения свят, бизнесът непрекъснато взаимодейства с SMM агенции. Служителите трябва да помагат в развитието на бизнес акаунтите на фирмата. Публикуването на коментари, отбелязване на локация, тагване на бизнеса, репостването на публикации - привлечете към тази дейност и служителите си.
4
SMM изисква по-голямо финансово влагане от страна на фирмите.
Социалните мрежи продължават да доминират в промотирането на B2B и B2C сектора. Освен това, за маркетолозите е крайно важно да изградят уникални контент стратегии за всяка социална мрежа. Универсалните решения вече не работят, както преди.

Prime Media е фирмата, която върви в крак с най-новите тенденции за промотиране в социалните мрежи.
Ако искаш да знаеш доколко поддържането на социални ти мрежи е ефективно към момента, обърни се към нас. Ние ще направим анализ, който е подарък за бизнеса ти.
Свържете се с нас:
Обадете ни се на телефон:
0876 34 4345
Искаш безплатен анализ за социалните ти мрежи? Направи запитване от тук: