Меню
Погледни наоколо: в автобусите, в заведенията дори по улиците хората са потънали в екраните на смартфоните си.
Фейсбук, инстаграм, ютуб....
Какво намират там?
- Развлечение, общуване и нова информация.
Ще ви издадем една тайна - те не са там, за да гледат реклами. Но как тогава да позиционирате бизнеса си и да превръщате хората в свои клиенти?
С помощта на социалните мрежи, можеш:
1
Да изградиш доверие към своя бизнес
Не ти ли се е случвало да започнеш да сипматизираш на определен бранд, защото твой приятел е споделил положителен опит? И вече този бранд не ти изглежда толкова непознат? Също, минавайки покрай магазин, в който не си влизал обаче твой приятел често пазарува от него - решаваш да посетиш и ти.
По същия принцип работят и социалните мрежи.
2
Да комуникираш с клиентите си
Много е важно да следиш какво им е нужно, какво мислят за бизнеса ти и препоръките им как да го подобриш. От голямо значение също е да отговаряш на съобщенията на своите последователи, както и да обръщаш внимание на всеки един техен коментар. Старай се да отговаряш в рамките на около
40 минути.
3
Да разшириш обхвата си на дейност
Колкото по-популярен ставаш, толкова повече хора ще научават за теб и бизнеса ти. Настройките за таргетиране на реклама в социални мрежи позволяват да рекламираш в твоя район, град или в цялата държава, ако това изисква бизнеса ти.
Prime Media се занимава именно с това - популяризираме бранда ти, събираме последователи и ги превръщаме в твои клиенти.
Свържете се с нас:
Обадете ни се на телефон:
0876 34 4345
Искаш безплатен анализ за социалните ти мрежи? Направи запитване от тук: