Меню
Спомняш ли си, когато социалните мрежи се използваха само за селфита и снимки на вечерята ти?
Само за няколко години, социалните мрежи измениха смисъла си и се превърнаха в силен инструмент за развитие на бизнеси.
Но как да привличаме нови последователи, които да се превърнат в бъдещи клиенти?
3 грешки при популяризиране в социалните мрежи:
1
Не си се насочил към подходящите клиенти !
Ако целта ти е да привлечеш истински клиенти- публикувай съдържание, което да е интересно за конкретната целева аудитория. Определи нуждите и интересите на клиентите си, за да затвърдиш ролята си на авторитет в нишата си.
2
Съсредоточил си се единствено върху продажбите.
Струва ти се, че колкото повече рекламни публикации имаш, толкова повече ще са продажбите ти? - Това не е така. Ако търсиш дългосрочен интерес в социалните мрежи, използвай различен вид съдържание. За хората е важно да получат полезна или забавна информация. Разкажете за бизнеса си по начин, който да бъде атрактивен за последователите ти.

3
Не си последователен!
Един пост днес, а утре цели три, след това си зает и изчезваш от социалните мрежи за една седмица. Позната ли ти тази ситуация?
С това се срещат всички, които освен ангажимента си върху социалните мрежи трябва да извършват и друга важна работа. Запомни- маркетингът в социалните мрежи е ежедневна работа. Ако искаш да видиш резултат - бъди последователен. Следвай една и съща динамика на публикациите си.
Поддръжката на профил в социалните мрежи е наша работа. Ние правим целия процес последователен и със стратегически подход. Работим за твоите успешни резултати!
Свържете се с нас:
Обадете ни се на телефон:
0876 34 4345
Искаш безплатен анализ за социалните ти мрежи? Направи запитване от тук: