Меню
Имате ли личен профил в Инстаграм?
Тази мрежа напоследък все повече набира популярност и в България. Хората с удоволствие споделят своите снимки, правят сторита, разглеждат публикации на инфлуинсъри. А сега нека да направим един експеримент заедно!
Потърсете любимия си ресторант, магазин или фитнес клуб във Фейсбук. Предполагаме, че имат Фейсбук страница и публикуват различна информация в нея. А сега ги потърсете и в Инстаграм. Успяхте ли да ги откриете?

Според нас 80% от тях - нямат или страницата им не е толкова интересна, няма сторита и атрактивно визуално съдържание. На българския пазар, конкурентите в Инстаграм за много по-малко, отколкото във Фейсбук.
А за бизнеса, това е чудесна предпоставка за развитието на Инстаграм нишата.
Разлики в популяризирането: Фейсбук vs Инстаграм
1
Във Фейсбук има лимит на рекламите към един човек, за да избегнем лентата ни с известия да бъде пълна само с реклами.
А сега си представи, че имаш ресторант и организираш събитие по случай "8ми март". Пускайки събитие за празника, подобно на още 100 ресторанта в града - според теб до колко хора ще достигне именно твоята реклама? Ето защо понякога Фейсбук не е най-подходящата платформа за популяризиране.
2
А как стоят нещата в Инстаграм?
От гледна точка на това, че там има по-малко от конкурентите ти, то и конкуренцията за показвания на реклами е по-малка. Това прави самата реклама по-евтина и стига до повече хора.
Тук идва и въпроса - как да развиеш своят инстаграм профил? - Това е наша работа и с удоволствие ще го направим!
Работейки с Prime Media, получавате популяризиране на бранда си и в двете социални мрежи.
Свържете се с нас:
Обадете ни се на телефон:
0876 34 4345
Искаш безплатен анализ за социалните ти мрежи? Направи запитване от тук: