Меню
Как да си направим перфектната bio секция в Инстаграм?
Био-секцията е първото нещо, което потребителят вижда, когато погледне даден профил.
Ако био-то Ви е привлекателно и добре структурирано, то може да Ви донесе много повече посещения и последователи в профила.
Ето някои полезни съвети, с които био-то Ви ще изглежда привлекателно за клиентите ни:
1
Био-секцията не трябва да надвишава 150 символа!
За да може тя да изглежда опимално добре - не прекалявайте със символите, ако те бъдат повече био-то става скучно. Тези символи, обаче са абсолютно достатъчни да дадете нужната информация на последователите си.
2
Дайте точната информация!
В био-то не се старайте да разказвате подробно за всичко около бизнеса си! Тук трябва да дадете най-необходимата и точна информация, като телефон, имейл адрес и текст с какво се занимавате.

3
Направете bio-секцията по-атрактивна!
За да направите био-секцията си по-забележима, направете я като списък с различни теми, подредени една под друга.
По този начин тя изглежда по-подредена. Свързаният текст не винаги е ефектен, защото потребителите не задържат вниманието си върху текста, ако не носи добавена стойност. Заложете на изреждането на категории!
4
Използвайте емотикони!
Повечето бизнес профили използват иконки, за да маркират ключовата си информация. Също така могат да се използват и символи, за да се изброят различните категории продукти на бизнеса. Но, недейте да прекалявате с използването им, защото прекаленото поставяне на емотикони не изглежда професионално.
Ако желаеш атрактивна и и грабваща вниманието bio-секция за твоите социални мрежи - свържи се с нас или посети сайта ни.
Свържете се с нас:
Обадете ни се на телефон:
0876 34 4345
Искаш безплатен анализ за социалните ти мрежи? Направи запитване от тук: